Ben je bewust bezig met huidverzorging?

Heb je zin in een gezellige avond met vriendinnen?

Dan is een homeparty zeker iets voor jou!  Wij bieden twee verschillende formules aan, zo kun je zelf beslissen wat het best bij jou past.

1. Walk-in homeparty

Op een walk-in homeparty komen we langs met ons volledige productgamma. We stallen alles uit in de woonkamer en voorzien bij elk product een tester.  Wie vragen heeft, krijgt uiteraard de nodige uitleg over de producten en hoe ze te gebruiken.

Jij nodigt als gastheer/ - vrouw zoveel mogelijk mensen uit. De gasten kunnen vrijblijvend langskomen tijdens de homeparty (meestal 2 à  3 uur). Ze kunnen de producten zien en testen en blijven zo lang ze er zelf zin in hebben.  

2. Traditionele homeparty

Bij deze homeparty nodig je minimaal 8 en maximaal 15 mensen uit op een vooraf afgesproken tijdstip. Tijdens de homeparty behandelen we verschillende punten:

1. Hoe reinig je je huid?

2. Persoonlijk advies voor specifieke huidtypes (vet, droog, vaak blootgesteld aan zon, eczematisch,... )

3. Toelichting bij de verschillende productlijnen en mogelijkheid om alles te testen.

Duur van deze sessie is ongeveer 1,5 uur.


Wij zorgen voor de afspraakkaartjes en de producten en materialen. Jij zorgt voor de gasten en de gezellige sfeer. Bij beide opties krijgt de gastheer/-vrouw op het einde van de avond een aankoopbon ter waarde van 10% van het verkochte bedrag van die avond. Dat is ook weer mooi meegenomen toch?

Zin gekregen om ook een homeparty te organiseren?  Laat dan je gegevens achter en geef je voorkeursdatum door. Wij contacteren je binnen de 24u.

 

 

© 2017 - 2022 The Green Style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel